Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pište návrhy, rady a připomínky.

Za každý rozumný a slušně podaný koment budu rád...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Styl

Vladimir,14. 1. 2013 22:59

Páči sa mi štýl, akým sú recenzie písané. Žiadne vyumelkované siahodlhé súvetia. Len tak ďalej !

malikova

sara,13. 11. 2012 14:04

marafviqfugw

Recenze

Marek,30. 8. 2012 22:11

Kdyby se náhodou chystala nějaká nová recenze, docela bych ocenil Adminův názor na Villiger No.7. Mám je radši než spoustu zde chválených doutníčků (tím neříkám, že jsou špatné). Zajímá mě, zda je to můj osobní názor, nebo zda je to realita.
http://imageshack.us/photo/my-images/20/dsc02137n.jpg/
Obrázek krabičky.

Pegaso Half Corona

David K,29. 6. 2012 9:14

Zdravíčko, doporučuji k recenzi Pegaso Half Corona sumatra. Zpracování je mizernějšího rázu, ale tak chuť!! Za 15,- ks je pro mě jedničkou v superlevných coronách/ half coronách.. Doporučuji a rád bych recenzi admina

..MRTVO

ADMIN,12. 5. 2012 9:02

Zdravím, bohužel teď mám větší finanční výdaje a ani časově nestíhám...

Poznámka

Narcis,11. 5. 2012 19:06

Zdravím, je tu nějak mrtvo, už dlouho jsem tu neviděl novou recenzi...
tip: shortfiller VdG Port

Tipy

ADMIN.,18. 1. 2012 17:18

Máte někdo tip na doutník k recenzování, nebo nějaké doporučení?

ADMIN

ADMIN,9. 11. 2011 13:01

Jsem rád, že recenze pomohla. Už delší dobu po José Bartolo zase toužím, ale v blízkém okolí není nikdo kdo by je dovezl. Recenze určitě přibydou. Větší problém dělá spíše výběr doutníků k recenzování a čas.

objednávka

matr,9. 11. 2011 7:23

Už se těším až Vám to přijde. Doufám že potom brzy uděláte recenzi. Místa v humidoru přibývá a nevím co mám koupit.

Děkuji

ADMIN

ADMIN,8. 11. 2011 20:58

Všechny obrázky do textu vložit nemohu, proto se vždy snažím vkládat hlavně fotku samotného doutníku. Zbylé fotky a to zejména fotky tub lze najít ve fotogalerii.

tuby

Churchil,8. 11. 2011 20:21

mohl byste prosím dávat i obrázky tub?abych věděl po čem mám v obchodě koukat.

ADMIN

ADMIN,8. 11. 2011 20:11

Očekávám objednávku z internetového obchodu, můžete se tedy těšit na recenzi Stanislaw Black Line Panzu i dalších doutníků.

POZOR!

Přidejte svojí adresu do mail-listu a budete dostávat informace o aktualizacích a novinkách přímo na Váš e-mail.

ODP.

Horatio,18. 8. 2011 19:58

Dokuřuju poslední zbytky které už jsem recenzoval a koncem měsíce jedo do Prahy nakoupit novou zásobu.

...

Márty,18. 8. 2011 17:46

Vidím že už delší dobu tu nepřibyla žádná nová recenze. Co se děje?

ODP.

Horatio,14. 8. 2011 21:00

Doutníky nakupuji podle chuti, ale snažím se najít ty dobré a v přijatelné ceně. Myslím že některý z e-shopů může zasílat i do SK, ale porozhlédněte se jaký. Je důležité pročíst obchodní podmínky atd. popř. kouknout na recenze zákazníků nebo se poptat na nějakém internetovém fóru. Na shop který jste mi poslal jsem kouknul, ale těžko posoudit dokud si neobjednáte a uvidíte jak to chodí. Pokud by byl jakýkoli problém, pozdní vyřízení, nebo že by ani neodpověděli na objednávku, zašlete e-mail o zrušení a vyzkouejte jiný. Ve většině případů jde ale o kvalitní obchod. Věřte těm co Vám jako první "vylezou" z vyhledávače. Při příští komunikaci prosím pište přímo na mail - usnadníte mi komunikaci ;)

ODP.

Horatio,14. 8. 2011 16:50

Není za co děkovat, rád pomohu. Doutníky RyJ jsou obecně jedny z lepších kubánských kousků. Ale jde o to jaký typ Vám trafikantka nabízela, ale pokud by byl doutník v dobré kondici a vypadal by pěkně, neviděl bych důvod proč ho nezkusit. K nakupování přes internet. Nevím jaké máte na Slovensku doutníkové e-shopy, ale já mám zatím zkušenosti velice dobré. Většinou věřte velkým shopům, i když by ceny nebyly nejlepší (nesmí to být samozřejmě extrém a také záleží na penězích). Sám jsem třeba našel na jednom obchodě doutník za 45,- a na jiném za 60,-. Po týdnu čekání na balík z 1. shopu jsem objednávku zrušil, ihned objednal z 2. shopu a do 2 dnů jsem měl miláčky doma. Chce to prostě najít kvalitní e-shop...

Aha

Daniel,14. 8. 2011 16:58

A myslíte si že , český e-shop , by nemohol doraziť na Slovensku ? myslíte , že narastie poštovné alebo to sem ani nedorazí z CR ? a chcel by som sa spýtať , že vy si kupujete doutníky do 100 KČ ? alebo aj drahšie ? Lebo som videl , čo ste písali na jednotlivé kúsky tak boli tak cenovo primerané - neboli také drahé ... Ale samozrejme s Vami súhlasím , že dobrý doutník nezáleží na cene ... ******************************** A čo by ste povedali na tento e shop ? myami . sk ?

ODP.

Horatio,14. 8. 2011 16:21

Doutníky které jsem doporučil by měli mít v každém tabáku/trafice která se trochu více specializuje na prodej doutníků. Ke Guantanameře - prostě špatný kus- možná špatně utáhlý, špatný nebo starý tabák, možností je spousta. Pokud byste jako já narazil na dobrý kousek tak byste si pochutnal, ale poprvé bych opravdu vsadil raději na jistotu (Diplomatico, VdV, nebo i VegaFina Perla, která je pro začátečníka myslím víc než skvělá, jemná chuť krásně hoří, velikost tak akorát). Projděte trafiky,tabáky ve vašem okolí a porozhlédněte se jestli někde mají humidor. Jaké značky v něm mají a prodávají...klidně opět napište

Ďakujem

Daniel,14. 8. 2011 16:36

Vážne si veľmi vážim čo pre mňa robíte a chem sa spýtať , Romeo y Juliette nie je dobrá voľba pre začiatočníka ? Pretože , ja nebývam , v takom veľkom meste ( bývam v dedine ktorá je blízko mestu Topoľčany a tam nie su takéto doutníkové trafiky , iba jedna a to bola tá v ktorej som kupoval tú Guantanameru , a predavačka mi ponúkala aj spomínanú RyJ ... a chcel by som sa vás spýtať , čo hovoríte , na kúpu doutníku cez internet ? Zaujímalo by ma to , pretože vy už máte isté skúsenosti ....

ďakujem , a ešte pár otáziek :)

Daniel,14. 8. 2011 14:45

Veľmi pekne vám Ďakujem ... Ale ja si myslím , že som aj dobre zapálil , a aj dobre poťahoval , 1 , 2 krát za minútu ... A tieto čo ste mi napísali , sa dajú bežne zohnať v neakej vačšej trafike ? ***************** A čo sa týka tej Guantanamery , prečo som mal po čase takú chuť akoby my už vôbec nechutila , priam ako keby ma otravovala , a musel som ju zahasiť ?? , ale aj napriek všetkému si myslím , že sú to celkom kvalitné cigary , pretože popol sa na nich udržal dosť veľký popol , možno aj 3 cm. ; A myslíte si že táto cigara ktorú som zvolil , bola dobrá na prvé fajčenie ?