Jdi na obsah Jdi na menu
 

Handelsgold Chocolate Cigarillos

img_0130.jpgKdyž jsem nedavno navštívil trafiku, nevěděl jsem ani přesně pro co jdu, tak jsem si nechal poradit od trafikantky a vybral jsem tyhle cigarilla. Byla možnost vybírat mezi vanilkovými, čistými, broskvovými a čokoládovými a tak se mi čokoláda, po sladké snídani, zdála jako nejlepší volba. Jedná se o suché strojově vyráběné, shortfiller doutníkčky s čokoládovou příchutí. Cena za kus se pohybuje kolem 6 Kč a celá krabička 5ti kusů mě tedy stála 30 Kč.

Doutníkčky jsou baleny v papírové krabičce a samotná cigarilla pak ještě v celofánu. Rozměry jsou 10x1cm, čili velikost o něco větší než klasické malé cigarillo. Jako krycí i vázací list je použito HTL v tmavé téměř černé barvě - nejblíže asi odstínu oscuro. Hlava je ořízlá.

Buket je výrazně čokoládový, a nugátový. Rozhodně ale není přírodně čokoládový a chemie zde hraje velkou roli.

Chuť je jemně nasládlá, není příliš vtíravá a kouř voní po čokoládě. Bohužel HTL jako wrapper i binder je znát a na chuti příliš nepřidá. Když jsem se dostal přibližně do 1/3 cigarilla, chuť začala být nepříjemně štípavá a bez charakteru. O kvalitě popelu asi ani nemá cenu mluvit, ale byl černý, třepivý a nedržel déle než 1,5 cm.

Překvapení se tedy nekonalo a kvalita zcela odpovídá ceně. Co také čekat od doutníků za 6 Kč. Prostě nic moc. Rozhodně doporučuji nekupovat - za 30 Kč/krabička se dá nakoupit něco jiného a pochutnat si. Dle mého ani nemá cenu zkoušet ostatní příchutě - bude to to samé zklamání. Lituji toho, že jsem bral celou krabičku a zbylé 4 kusy teď spíše rozdám přátelům, protože řadu Handelsgold Cigarillos už si nikdy nezapálím.

 

CELKOVÉ HODNOCENÍ: 35/100

 

By Horatio

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cigarilla

Lenka ,27. 3. 2014 11:24

Můžete mi prosím napsat co to jsou cigarilla??Jsou to doutníky??, jaký je mezi tím rozdíl?? Dík Lenka--(L.SAXANA@seznam.cz)

cigarilla

Lenka JOnáková,27. 3. 2014 11:23

Můžete mi prosím napsat co to jsou cigarilla??Jsou to doutníky??, jaký je mezi tím rozdíl?? Dík Lenka--(L:SAXANA@seznam.cz)

ODP.

ADMIN,17. 3. 2013 12:57

Tyhle opravdu radost leda tak zkazí ;)...

Handelsgold

David,17. 3. 2013 12:00

No, u nás je máš za 70 za krabičku a převážně to kupuje omladina, aby mohla machrovat. Jednou jsem zkusil bez příchutě a žádná radost se nekonala :D

CIGÁRA

palo,3. 11. 2012 21:04

TO MÁŠ PRAVDU DNES SOM ICH MAL JE TO AKO ZDENEK POLRAJCH HOVORÍ TOHLE JE ŠAIZE