Jdi na obsah Jdi na menu
 

Handelsgold Vanilla (s náustkem)

Doutníčky se prodávají v papírové krabičce po pěti kusech, samotné jsou pak baleny tradičně do celofánu. Osobně mám raději příchuť cherry, ale když jsem je viděl dostal jsem na ně chuť. Po rozbalení a přičichnutí ucítíte krásnou a lehkou vůni vanilky, která vás doprovází i po celou dobu kuření. Jsou  velice aromatické a jemně štiplavé na jazyku. Celé balení se dá sehant do 100 Kč. Je to jedna z mých nejoblíbenějších značek cigarill a jako dárek kuřákovi by určitě neurazily. Doporučil bych je zejména těm kteří mají rádi jemnou, výraznou a jemně štiplavou chuť. Za tu cenu je to bezpochyby špička mezi cigarilly s náustkem.Obrazek

                                           

 

 

 

 

 

 

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

By Horatio

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Handelsgold

Jegermeister@seznam.cz,5. 1. 2010 15:18

Tak tyhle příchuťové doutníčky jsou jedny z nejlepších, firma Handelsgold však vyrábí ještě jiné, lepší. Wood tip cigarillos, tedy doutníčky s dřevěným náústkem, jsou skutečnou špičkou mezi podobnými ochucenými doutníčky. Já osobně se raději vybýbám náústkům, ale u tohoto dělám výjimku. Pravidelně si dopřávám vanilkovou příchuť linoucí se z ochuceného dřevěného náústku.

Re: Handelsgold

Márty,27. 3. 2011 18:09

Já znám ještě něco lepšího než Handelsgold s dřevěným náústkem. Jsou to doutníky La Aurora Principes. Já jsem měl příchuť chocolate a musím říct, že se to nedá s ničím jiným srovnat. Excelentní.

100 !?!?!

ivory,6. 2. 2010 22:35

caues ja je kupuju v TESCO-HRABOVA a tam v trafice stoji krabka 25kč xDD