Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zapalování doutníku

 Každý kuřák má svůj rituál a způsob zapalování, ale obecně platí tento návod. Vezmete doutník a nakloníte ho pod úhlem cca 45° pod něj vložíte zdroj ohně a patku doutníku jen lehce žíháte špičku doutníku, kterým během tohoto procesu otáčíte, aby se prohřál po celém svém obvodu a ploše.  Nikdy nevkládejte doutník přímo do ohně! Spálili byste tak jeho chuť. Pokud používáte sirky, nebo levnější zapalovače, budete muset použít více zápalek nebo dělat přestávky, aby se Vám zapalovač neroztekl v ruce. Doutník by měl být připravený ke kouření, pokud uvidíte, že většina plochy špičky je rozžhavená. To vyzkoušíte lehkým fouknutím na špičku.

 

V případě dotazů mě kontaktujte na e-mail, nebo pište do rubriky Administrátor.

 

By Horatio 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář